eemma93

Alla inlägg under augusti 2012

Av Emma - 16 augusti 2012 18:51

Ciiiiiiiiao!
Nu är vi på väg hemåt! Vet inte vart vi är... Någonstans i skogen, har i alla fall passerat Gävle. Vi vaknade runt 1, och efter de gick vi ner på stan och åt Kina mat, men de va ingen höjdare alls. Riktig skit mat! Så längtat redan tills vi ska stanna och äta! Efter middagen gick grabbarna hem. Jag gick en sväng på stan!
Köpte mig ett par superfina skor till bröllopet! :D gick också och hämtade mig en kopp latte take away! Himla mysigt, Hudik är en himla mysig stad i allmänt! Kan inte säga annat än att jag gillar den skarpt, kanske dit man ska flytta?

Jo förresten så såg jag ju Ebbe på stan också! Ni vet han som är med i "Glada Hudik"? Han gick och småpratade för sig själv. Så himla söt!

Stannade också innan och köpte kolor & karameller! Mums.
Pratade med dom där hemma innan också, och lilla Nogger va bättre idag! Skönt!
Nu ska jag underhålla min chaufför ;-)

Puss!

Av Emma - 15 augusti 2012 19:20

Dååååå va vi på väg. Fick följa med Joakim idag upp till Hudik, ganska hört att bara sitta och bli fet & äta godis, och prata! Johan kör också ikväll så blir att rasta me han sen & äta mat :) gott!

Min lille prins där hemma mår Inge bra alls :( stackarn! Snorig och andas tungt. Håller verkligen tummarna för att det bara är en vanlig förkylning som går över snart så han piggnar till lilla, Nogger. Är han inte bättre imorgon så får han somna :( jag tycker att man ska göra dom den tjänsten & att när man skaffar djur så tar man faktiskt på sitt ansvar att också ta bort dom när dom inte mår bra! Tycker bara det är synd att åka till veterinär med så små djur, speciellt när det är så pass allvarligt då är det bättre att låta dom somna än att stressa dom med resa till vet & sedan massa stress och orolighet där. Bättre dom får somna in hemma utan stress. Mitt lilla hjärta. :(
Skulle ju även parat Nettan idag, men det får vänta. Prinsen går först när han är sjuk! <3

Innan vi åkte så åkte vi bort till faster H. Värnamo cykelklubb hade tävling idag, 10 varv runt Byarunda. Och min duktiga kusinvitamin Alice vann! Så stolt över dig gumman! :) helt sjukt vad fort dom cyklar, får ont i magen utav att bara tittar, när man ser hur jävla jobbigt de är! Melvin cyklade också! Han kom 3a också väldigt duktigt! Fina kusiner.

Vi träffade Nilla innan & va ute hos farfar för att hämta en westernsadel till Playmo! Hoppas att den passar bara :) är ju Calypsos sadel, men med en padd under så kan den nog ligga bra :)

Dags att vara lite social, kanske? ;)
Uppdatera nog lite längre fram på resan ;) och berättar att jag ångrade mig att jag följde med säkert! Haha.
Puss.

Förresten så måste ni ju se mitt myggbett också! Gigantiskt ;)

Av Emma - 15 augusti 2012 15:56

Dags att fatta de tunga beslutet :(

.

Av Emma - 15 augusti 2012 00:23

Av Emma - 14 augusti 2012 22:47

Ligger och slötittar på Animalplanet, Djurpoliserna. Blir så ledsen & sche när man ser att folk inte ta hand om sina djur. Idioter!! Sådana borde inte få ha djur!

På tal om djur så fick jag hämta hem en utav mina små kaninungar idag, han är JÄTTE snorig och andas konstigt. Hoppas bara på att frisk luft kan göra susen och "rena" hans luftvägar. Kan ju bli ganska dammigt inne, speciellt om det är flera djur. Hoppas innerligt att han blir frisk och får ett eget hem snart!
Har egentligen inget att skriva om nu mer, kända bara för de!

Man blir peppad när man set besöksstatisken :) bra jobbat! Nix, kanske blunda lite och invänta Joakim.

Godnatt idioter.

Av Emma - 14 augusti 2012 21:22

Sitter hemma i soffan nu. Är helt slut i kroppen och huvudet. Varit en lång och intensiv dag.

Har varit på rättegång idag & vittnat. Fy så otäckt de va. Trodde inte att det skulle vara så illa som det va, men det berödde verkligen och man fick en bild om hur allt gick till där uppe i rätten, vilket jag tyckte va grymt intressant!
Hade dock gärna velat prata med någon och ställa alla mina frågor jag hade.
Vad kommer att hända med han nu efteråt? Kommer han bli utvisad? Sitter han i häktet under alla rättegångar? Har han någon familj som bryr sig om han? Vilken anstalt kommer han att få sitta på? Ångrar han sig?

Gud vad mycket de va som hoppade upp i huvudet idag, hade tusen tals frågor som jag hade velat få svar på. Gör lite ont i hjärtat att säga, men jag är dum rakt igenom och tycker faktiskt synd om han! :(
Gör man något som han gjort kan man fan inte haft de lätt alltså.
Men nu är det över, skönt! Bara att hoppas att det inte blir en återkallning.

Bort med tråkigheter!
Imorgon ska jag först åka och para Nettan! Sedan efter de åker jag med Nilla upp till farfar för att hämta en sadel åt Playmo.
Sedan Åker jag med Joakim upp till Hudiksvall, ska bli mysigt!

Nu ska jag äta ägg & vara allmänt lycklig för att allt går så bra just nu :)
Tittar på tv också!

Pussheeeeeeeeeej

Av Emma - 14 augusti 2012 09:39

Godmorgon idioter!

Den stora dagen är kommer, är skiiiiiiit nervös. Ska strax åka och hämta Nilla. Tack underbara Nilla för att du följer med! <3
Sedan plockar vi upp H i Värnamo och sedan vidare emot Jönköpinh, the big city. Kommer berätta ikväll vad som ska hända, OM jag har tid, ork & lust!

Jobbade kväll igår! Trivs som fisken i vattnet i Ljungby, så skönt med härlig personal och toppen chef! Något som saknats innan. Gjorde även naglarna igår, dom va himla långa och fula!

Nähe, dags att ta på sig strumpor och sedan pysa iväg! :)

Av Emma - 12 augusti 2012 12:25

Står på jobbet och har det lugnt, allt är gjort så nu är det bara att invänta fler kunder.

Funderar också mycket på alla dom man har runt om kring sig, hur många är ärliga? Hur många kan man lita på? Hur många bryr sig? Jag vet säkert vart jag har mina riktiga vänner. Men alla dessa som finns lite avsides? Falska eller ärliga? Det är frågan, många utav frågorna får man svar på någon gång, men långt ifrån alla.
Jag menar, varför spela glad och trevlig när man sedan vänder kappan med vinden när någon annan hör? Sådant stör & irriterar mig någon grymt. Så i fortsättningen tänker jag inte vara trevlig och lyhörd.
Som sagt, hälften utav alla runt om kring mig har jag inte en aning om vart jag har. Men nog om tråkigheter & negativitet :)

Ska jobba vidare nu, klockan tickar för fullt & det går snart tills jag får åka hem till Joakim :)

Skriver nog lite mer ikväll om flytten och lite sådant :)

Ciao!

Presentation


I min blogg kommer det att handla om allt mellan himmel & jord. Men mycket om alla mina djur :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards