eemma93

Alla inlägg under maj 2012

Av Emma - 18 maj 2012 16:10

Ciao!


Har hänt en del sen sist!

Stockholm med skolan va jätte lyckat, så hade jätte roligt :) 

På vägen upp till Sthlm stanndade vi i Norrköping för lunch och ett studiebesök på Crazy Pictures! Va väldigt intressant och kul att höra på! Grymt duktiga killar! Länk till deras senaste kort film hittar ni nedan! 

http://www.youtube.com/watch?v=L_3qD5j_lUQ

Efter de fortsatte vi uppåt, checkade in på vårat vandrahem och begav oss sedan ut på stan för att äta middag innan vi skulle till China Teatern för att se "Dirty Dancing". Musikalen va ingen vidare tyckte jag, sedan gick vi till ett mysigt café på Stureplan för att dricka lite kaffe innan vi gick hem för att sova! 

På fredagen tog vi bussen på en sightseeing först och sedan emot Vasamuseét. Efter Vasa va det fri tid på stan så då blev det lite shopping! :) Sedan hemfärd!


Igår va det premiärdax för High Chapparall! Jihaa, började med förfest hemma hos Fanny och sedan all in på Chappen :) 

så jävla tråkigt bara att folk har svårt att se hur dom själv beter sig och hur man faktiskt behandlar andra. Menmen, sådana vänner är inget man saknar ändå. 


Har en massa plugg och massa jobb att se fram emot nu de sista veckorna i skolan! Men känns så skönt när man kan stryka punkt för punkt på "att göra" lista. Känns som att man behöver varje liten sekund utav sin lediga tid!


Ikväll bli det att grilla torsk! Mums! Va uppe och tog av Playmo sitt täcke innan nu när det är så fin väder! Så mysigt att jag va tvungen att klappa ochgosa lite i det fina vädret! 


 

Av Emma - 9 maj 2012 18:34

Nyss inkommen efter en skön, men blöt promenard! 

Åkte upp till stället för att prata med Nilla & Nicole, blev att gå en runda med dom & Playmo! Hästfolk är lustigt folk, inte lätt för någon när det är blandande åsikter och tyckande :/  

Plockande också upp Josefin på vägen så hon följde med upp till stallet! 


Innan promenarden grejade jag lite med kaninburen som snaaaaaart är klar. Fixade och målade kortsidan och fixade nät på den sista långsidan så nu är min fina bur snart klar, hoppas att den blir klar ikväll när Joakim kommer :) 



Hade inne Malva & Nettan för lite gos & klorklippning innan, så söta :)   

 


Tänkte också bjuda er på ett litet smakprov på min studentklänning som kom idag! Jag ääälskar den! Så himla fin är den :) 



Nu har mamma lagat potatis & kassler gratäng så ska äta och sedan packa till Sthlm, som underbara klassen pyser till imorgon! Ska bli super kul :)


puss!  

9/5

Av Emma - 9 maj 2012 09:36

Fucking skit morgon!!

Vilken värdelös morgon, jag är ledig så den borde vara bra? Men nänä, vaknade utav huvudvärk och ett urselt humör. Hoppas att något kan få mig på bättre humör idag! Håller tummarna för de (y) får se vad dagen har att erbjuda lite senare idag, då morgonen inte riktigt blev vad jag hade tänkt mig. 



" de saker du saknar, är saker du aldrig glömmer."


peace

Av Emma - 8 maj 2012 21:52

Go kväll :) 

Blev en lång dag idag :) Åkte med Hilma ut till farfar efter skolan för att hämta hem lite mer hö till djuren här hemma. Började nämligen ta slut. 


Sedan när vi kom hem tog jag en lite vila, va dödstrött.

Joakim kom sedan och väckte mig när han slutat jobbet, vi har gjort klart en liten sketen sidan på Nettans nya utebur. Sedan blev det konstigt så vi har fått ändra om hela alltet nu :) Men bra ska det bli, och bra blir det. 


Kvällen har jag tillbringat med att skriva klart ett arbete inom Pyskologi A. Har skrivit ett arbete som handlar om en psykisk sjukdom, Pro Ana.

Pro Ana går hand i hand med anorexia. Skillnaden är att Anorexia ser inte hur smala dom är, bara att dom är för tjocka och har för mycket fett på kroppen. Medans Pro Ana ser hur smala dom är men dom tycker det är fint, fint att man ser benen så väl, och inte ha något underhudsfett. 

Är otäckt, men ändå intressant att läsa om. Att det finns sådana. Men som sagt, det finns fan folk till allting så man slutar aldrig förvånas! :) 


Det finns mycket lustigt folk, och folk som man verkligen inte förstår sig på. Bara riktigt dumma i huvudet och grymt omogna. Dags att vakna upp snart kanske och kanske börja fundera på om det är en själv det är fel på och inte alla andra jämt? 


Imorgon ska jag passa på att umgås med min saknades vän Calina som är hemma en sväng :) och självklart lilla Ted älsklingen :) 


Nu ska jag och Joakim titta på Big Brother & gosa :) 

puss o hej! 


 

 

8/5

Av Emma - 8 maj 2012 09:27

Haaaj allihopa!

Sitter nu i skolan, kom lite sent i morse, då det va såååååå jobbigt att stiga upp.


Idag efter skolan tar jag med mig Hilma ut och myser hos farfar lite! :)

Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda! Blir att fixa klart Nettans nya ute bur när Joakim slutar vid 19.00 Är visserligen bara gallret som ska på nu, sen så är den klar! :D


Skriver mer ikväll och berätta om dagens kommande händelse :)

puss!  

Av Emma - 7 maj 2012 16:25

Hade tänkt mig en liten presentation utav mina djur, så folk vet vad jag pratar om! :) 


MARSVINEN

Malva



Kexet



Muffins



Nisse



Plopp

   


KANINEN (snart kaninerna)

Nettan



REPTIL/INSEKT

Bönsyrsa "Evert"

    


Crested gecko



HÄST

Calypso

Halvblod/Knabstrupper



HUNDARNA

Vera

Pomeranian

 



Vivi

Jack Russell



Det va allt jag har just nu. Och självklart kommer jag att uppdatera då jag får hem något nytt fint! Eller den dagen Nettan fått sina bebisar, om ca 3 veckor så blir det tillökning! :)    

Av Emma - 7 maj 2012 16:02

Hallllo allihopa!

Första gången på väääääldigt länge som jag bloggar & har blogg! Får väl se hur lång tid det tar innan jag tröttnar ;) Förhoppningsvis dröjer det ett tag till i alla fall!


Som sagt så kommer min blogg handla om det mesta, allt ifrån jobb till alla mina fina djur! (okej, mest mina djur)


Slutade skolan tidigt idag, väntade kvar efter skolan i väntan på att Hilma skulle sluta och åka med hem, i väntan fick jag sällskap utav Nilla. Blev en massa skvallrer och många härliga skratt, sådant som behövs! 

Nu är det dags att gå ut till djuren och hämta in Malva för att få sin sårbehandling igen. har använt mig utav ren Aloe vera växt, färsk. Är viktigt att man tänker på att skölja den först innan man tar på det på såret. 


Blir att åka och sova i Bor inatt hos Joakim!  


ps, lägger upp några bilder på Malva från gårdagen.


   



Tidigare månad - Senare månad

Presentation


I min blogg kommer det att handla om allt mellan himmel & jord. Men mycket om alla mina djur :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards