eemma93

Alla inlägg under juni 2012

Av Emma - 10 juni 2012 21:42

har verkligen haft en helt underbar helg i Göteborg!


Var i stan klockan 9 i lördags morgon, vi skulle mötas hos moster Maria för att parkera där och sedan gå upp till stationen för att ta tåget till Göteborg. När vi kom till Maria kom jag på att jag glömt min plånbok i Hånger!! Kalas, hem fort som tusan och hämta väskan. Väl framme i Götet checkade vi in på Clarion Post Hotel. Jätte fint hotell, verkligen att rekommendera. Jätte sköna sängar, sov som en stock i 11 timmar! 



Efter att vi checkat in tog vi stårvagnen till Liseberg! Blev en heldag där med massa åkande. Åkte även den nya, Atmos Fear. Fy fan säger jag bara, aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Åker aldrig den igen! Men helt klart en upplevelse som måste göras! :D


Blev en lugn kväll på hotellet sedan!

Denna dagen börjades med en brak frukost i alla dess former. Allt man kunde tänka dig, dock så är jag verkligen ingen frukost människa och äter väldigtsällan frukost så blev bara lite pannkakor för min del! Mums.

Sedan blev det shopping på både stan och Nordstan. köpte två par skor och massa annat skoj! Shoppa <3 Hittade även studentskor! Äntligen! Jätte fina :D 


Sedan blev det tåget hem och nu har jag precis skickat in min sista skoluppgift! :D hemskt underbart skönt! Mindre än en vecka kvar till fucking studenten!  Ska bli så jävla roligt! Är helt rörd över att veta hur många som kommer och fira mig, hur många som kommer bara för min skull! Man har fler än man tror. Är så himla glad att alla kommer! Blir också kul att se vilka som grattar mig och inte utav dom som inte kommer efteråt :) 


Imorgon blir det fika med världens bästa kompis och sedan efter de blir det nagelfix! (igen!) Ska man vara fin så ska man! hihi


nähe, nu ska jag dra med Joakim bort till stallet för att gosa och mata Nillas kaniner lite granna. Om inte Pia redan har gjort de! Då hon redan ställt in fler matskålar till dom då hon alltid tycker att pelletsen är slut när hon kommer och ska ge dom mer ;) Så nu har dom fler skålar. Underbara djur.


see you later!

pusspuss!    

Av Emma - 4 juni 2012 22:03

ojojoj, har hänt en del sen sist!

Har blivit mycket jobb, på senaste, känner mig så himla trött och stressad just nu. Allt skolarbete måste bli klart och det ska hinnas med att jobba på två olika ställen. Ja, fullt upp helt enkelt. Och har åkt på världens dunderförkyldning, alltid mina bihålor som tar stryk vid förkyldning. 


I söndags va vi och träffade ägaren till huset vi hade tänkt att hyra. Huset i sig va jätte mysigt med stall och så till. Dock så va inte riktigt han som vi hade tänkt oss. Vi vill inte bo och leva i hans ägodelar, jag menar, vem vill inte ordna och måla om när man flytta, och måla va väl inte riktigt okej, och att flytta ut alla hans möbler va väl onödigt? Utan behöva leva i hans gammal skit. Nej tack, och tillråga på allt så skulle han ha kvar ett rum som skulle vara låst och där inne skulle hans privata saker vara, kändes inte okej. Nej tror nog att vi vill ha det en aningens fräschare och nyare. Vi har varit och tittat på ett hus till som ligger 2 mil utanför Värnamo, som håller på att helt renoveras med stall och stora fina beteshagar till. Får nog fundera lite mer över de. :) 


Mina bebisar växer så det knakar och blir bara sötare för varje dag som går! Vill behålla alla! Men så har jag sagt till mig själv att nej, så blir det inte! Nu öppnar dom nog ögonen vilken dag som helst också :) 




Visst är dom söta?

På onsdag tar jag och Joakim en roadtrip. Eventuellt åker vi ner till mormor i Varberg och ta Ullared på vägen hem på torsdag. Alltid kul att hitta på något.


Igår fixade vi i stallet, satte upp nät för boxarna och släppte in Nillas kaniner där. Blev faktiskt jätte bra tycker jag, lite mer yta att röra sig på får dom allt :) Även tänkt att Nettan och bebisarna ska flytta dit sedan. Och är ju på jakt efter fler kaniner att avla lite på! Så himla kul och särskillt när man vet att man bli av med dom också! Ännu roligare då :)


Har jobbat på Blomsterlandet idag, imorgon ska jag tusan vara ledig! Köra Joakim till jobbet vid 6 då vi bara har en bil nu då Corvetten är på lackering. Sedan blir det hem att plugga och städa åt mamma! Duktiga jag. Åker nog ut till Sjötorpet imorgon kväll, himlans mysigt där. Älskar folket. Hoppas även på att få träffa Nilla i veckan! Känns som evigheter sedan, trots att det va inte alls länge sedan. :) 


Nähe, nu har jag bränt 4 mackor i brödrosten så kanske dags att sluta skriva och göra klart Naturkunskapen.  Joakim sover redan sött, sedan länge tillbaka. Nu ska jag snora vidare vid datan, ha det bra allesammans. 


puss & kram 

4/6

Av Emma - 4 juni 2012 20:46

Tänkte skriva ett långt inlägg senare ikväll och berätta om allt nytt som har hänt! Visa bilder på mina bebisar som nääästan öppnat ögonen, berätta om hustittandet och annat som händer, och ska hända :) 


meeeeen först plugg :( 


see you later! 

Presentation


I min blogg kommer det att handla om allt mellan himmel & jord. Men mycket om alla mina djur :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards